perjantai 26. lokakuuta 2012

Jeesus Keskellämme

"Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme, ja me katselimme hänen kirkkauttansa, sen kaltaista kirkkautta, kuin ainokaisella Pojalla on Isältä; ja hän oli täynnä armoa ja totuutta."Joh 1:14

Jeesus tuli keskellemme ja elää kansamme, Hän tulee vastaan lähimmäisessämme ja puhuu meille, kuulemmeko mitä Hän kertoo lähimmäisemme kautta? Jeesuksessa näemme täyden armon, armoa armon päälle, Jumalan sydämen meitä langenneita kohtaan, anteeksiantamisen, armahduksen, täyden hyvyyden ja huolen ja huolenpidon meistä ihmisistä, jotka Hän on luonut, ja joita Hän sulasta hyvästä sydämestä kutsuu luokseen, pitää luonaan, vahvistaa ja hoitaa, ja pelkästä rakkaudesta meitä langenneita kohtaan. Kreikaksi Charis. Tämä on suuri mysteeri, mutta niin suurta Rakkautta. Armo on laskeutunut taivaasta päällemme Jeesuksessa.

2 kommenttia:

 1. hiljainen luottamus on teidän voimanne. Jesaja 30:15

  Kaikki on mahdollista, sille, joka uskoo. Jumalan mahdollisuuksilla ei ole rajoja.
  TIESITKÖ TÄMÄN?
  Medialähetystyö on moderni tapa toteuttaa Jeesuksen antamaa lähetyskäskyä. Radio, televisio, internet ja muut sähköiset viestimet tavoittavat tehokkaasti laajan joukon ihmisiä kaupungeissa, aavikolla ja vuorilla.
  Työ tavoittaa myös vankilamuurien sisällä ja sairasvuoteen äärellä.
  Työ tavoittaa yksinäisen naisen kotona, joka on sidottu yksinäisyyteen, väkivallan uhrina alistettuna pelossa- vailla toivoa.
  Brasiliaissyntyinen lähetystyöntekijä Marli Spiker ideoi työmuodon, joka käynnistyi Aasiassa vuonna 1997. Hän näki ostoskeskuksessa aasialaisen naisen kokonaan mustan hunnun peitossa. Hellettä oli 38 astetta. Hän tunsi suuttuvansa naisen puolesta ja kuuli Jumalan puhuttelevan:"Näetkö tuon mustan hunnun? Se ei peitä vain naisen kehoa, vaan hänen mielensä, sydämensä, perheensä eli koko naisen elämän. Hän elää pimeässä." Marli vastasi Jumalalle: " Jos voin jotenkin tuoda hänelle valoa, minä teen, mitä haluat." Syntyi Project Hannah - suomeksi HANNA-työ. Hannatyöstä on kasvanut mittava, kansainvälinen naisasia- ja rukousliike.
  Kuukausittain ilmestyy rukouskalenteri. Sadattuhannet hannat kymmenissä maissa rukoilevat samaan aikaan saman aiheen puolesta. Naiset rukoilevat yksin ja Hanna-rukousryhmissä.
  Tieto naisen oloista lisää halua auttaa. Syntyy rakkaus tuntemattomiakin siskoja kohtaan.
  Marli haastaa meidät rukoilemaan.
  Marli Lahdessa 2011
  Turkoosi jakku. Tulkki etualalla.
  "Minuutti päivässä riittää": sanoi Marli. Voi tehdä lähetystyötä kotona. Ei tarvitse lähteä mihinkään - jos vaikka ei kykene. Rukouskalenterissa on rukousaihe joka päivälle. Säännöllinen rukoileminen hoitaa myös omaa hyvinvointia. Rukous auttaa jaksamaan.
  Medialähetys Sanansaattajat (Sansa) tekee lähetystyötä yhdessä seurakuntien ja yksittäisten työn tukijoiden kanssa. Yhdistys on luterilaisen kirkon lähetysjärjestö ja tekee kristillistä mediatyötä 42 kielellä Aasiassa, Afrikassa ja Euroopassa.
  Hanna-työ on osa tätä työtä.
  Eri puolilla maata toimii jo lähes 60 Hanna-ryhmää.
  Suomalaiset ryhmät tukevat naisten radio-ohjelmia - Women of hope, Naiset toivon lähteellä - neljässä maassa: Indonesiassa: jaavan ja indonesian kielillä, Intiassa tamilin ja gujaratin kielillä, Kambodzassa khemerin ja Turkissa turkin kielellä.

  Naistenohjelmien tuotannosta ja radioinnista vastaa kansainvälinen radiojärjestö TWR.
  Varsinkin niissä maissa, joissa suuri osa naisista ei ole käynyt koulua, ohjelmassa puhutaan muun muassa terveydenhoidosta, ravinnosta, lastenkasvatuksesta ja perheestä. Voimaa he saavat Jumalan sanasta.
  Tavoitteena on, että kuuntelija voisi parantaa elämäntilannettaan ja oppia tuntemaan Kristuksen.
  Kuuntelijapalautetta tulee runsaasti ja jokaiseen vastataan.
  Jälkihoitotyö on myös laajaa. Kuuntelijaa ei jätetä yksin.

  Siskolle kans!


  VastaaPoista
 2. Valitan,ettei Marli Spikerin kuva ei tullut ensimmäiseen kommettiin.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.