sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Yhdessä

'6 Kun tämä ääni kuului, paikalle kerääntyi paljon väkeä, ja hämmästys valtasi kaikki, sillä jokainen kuuli puhuttavan omaa kieltään. 7 He kysyivät ihmeissään: "Eivätkö nuo, jotka puhuvat, ole kaikki galilealaisia? 8 Kuinka me sitten kuulemme kukin oman synnyinmaamme kieltä' Apt 1.

Seurakunta syntyi ja kaikki kuulivat omalla kielellään Sanaa. '14 Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme. Me saimme katsella hänen kirkkauttaan, kirkkautta, jonka Isä ainoalle Pojalle antaa. Hän oli täynnä armoa ja totuutta.'Joh1. 

Sana, Jeesus tuli omiensa luo ensin, mutta he eivät ottaneet Häntä vastaan, mutta '12 Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi oikeuden tulla Jumalan lapsiksi, kaikille, jotka uskovat häneen. 13 He eivät ole syntyneet verestä, eivät ruumiin halusta, eivät miehen tahdosta, vaan Jumalasta.' Joh1.

Kristillinen kirkko on Jeesuksen ruumis ja Jeesus sen pää ja meillä kaikilla on erilaisia lahjoja, joiden kautta Jeesus nyt tekee työtään täällä maan päällä, olemme Hänen työtovereitaan kaikkialta maailmasta, mutta kaikki kansat ja heimot eivät vielä ole kuulleet Jeesuksestamme, joten maailman laaja Jeesuksen seurakunta kasvaa. Haluatko olla mukana?

Kuva Vesa SaarinenEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.