perjantai 19. huhtikuuta 2013

Hyvä Paimen

Minä itse kaitsen lampaani ja vien itse ne lepäämään, sanoo Herra, Herra. Kadonneet minä tahdon etsiä, eksyneet tuoda takaisin, haavoittuneet sitoa, heikkoja vahvistaa; mutta lihavat ja väkevät minä hävitän. Minä kaitsen niitä niin, kuin oikein on. Hes 34:15-16

Minun paimeneni, joka huolehtii minusta, Jeesukseni:) Hän itse etsii jokaisen kadonneen ja eksyvän ja ottaa syliinsä ja hoitaa hellästi. Muistan pyhäkouluopttajani, joka kertoi hyvästä paimenesta ja se on kantanut minua koko elämäni ajan, vaikka välillä olenkin ollut, ainakin omasta mielestäni, paimenestani kaukana. Mutta Jeesus ei hylkää omiaan ja jokaisen Hänen turvaavan Hän pelastaa, koska Hän antoi henkensä meidän edestämme sulasta omasta rakkaudestaan meitä kohtaan. Hän ei ole kuten palkkapaimenet, jotka eivät välitä lammaistaan vaikeuksien ja vainojen tultua vaan hylkäävät laumansa itsekkäistä ja ahneista syistä. Jeesus ei hylkää. Uskotko sen?

Valokuva Rael Leedjärv SLEF

1 kommentti:

  1. Paimen osaa tien ulos pimeästä laaksosta. Ei tarvitse itse hapuilla ja yrittää löytää tietä.
    Turvallinen olo olla paimenen hoidossa.
    Jesaja 30:20-21
    Vaikka Herra antaa teille hädän leipää ja ahdistuksen vettä, niin ei sinun opettajasi sitten enää kätkeydy, vaan sinun silmäsi saavat nähdä sinun opettajasi.
    Ja sinun korvasi kuulevat takaasi tämän sanan, milloin poikkeatte oikealle tai vasemmalle: "Tässä on tie, sitä käykää."

    Psalmi 23
    1. Daavidin virsi. Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu.

    2. Viheriäisille niityille hän vie minut lepäämään; virvoittavien vetten tykö hän minut johdattaa.
    3. Hän virvoittaa minun sieluni. Hän ohjaa minut oikealle tielle nimensä tähden.
    4. Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en minä pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani; sinun vitsasi ja sauvasi minua lohduttavat.
    5. Sinä valmistat minulle pöydän minun vihollisteni silmien eteen. Sinä voitelet minun pääni öljyllä; minun maljani on ylitsevuotavainen.
    6. Sula hyvyys ja laupeus seuraavat minua kaiken elinaikani; ja minä saan asua Herran huoneessa päivieni loppuun asti.

    Lampaat ovat vapaana luonnossa ja näin vaarat uhkaavat lampaita, mutta paimen hoitaa ja huolehtii. Vie hyville ruokapaikoille. Katsoo ettei vaara uhkaa.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.